Zima se začenja in mi za vas pripravljamo 2 dogodka

3. Zimski športni vikend Maribora
14. – 15. 12. 2019

Športna zveza Maribor letos že tretjič organizira Zimski športni vikend, ki je namenjen promociji zimskega športnega dogajanja v mestu in spodbujanju športno-rekreativnega udejstvovanja. Tudi letošnje dogajanje bo skoncentrirano na tri glavna prizorišča. 14. in 15. decembra se bo dogajalo na Pohorju in v Ledni dvorani, v Kopališču Pristan pa bo dogajanje zaradi zasedenosti bazena izjemoma teden kasneje, 21. decembra.
Spodaj, s klikom na sliko, se vam odpre prijavnica, za Pool party, v PDF obliki, ki jo izpolnjeno pošljite na maja.bezjak@szm.si.

Zimske smučarske počitnice
za otroke od 6. do 15. leta

Športna zveza Maribor bo ob podpori Fundacije za šport med novoletnimi počitnicami organizirala smučarski tečaj za otroke od 6. do 15. leta starosti. Tečaj bo potekal na Mariborskem Pohorju, izvajal pa ga bo Alpski smučarski klub Branik s svojim strokovno usposobljenim kadrom. Izpolnjeno prijavnico pošljete na maja.bezjak@szm.si. Po prijavi boste prejeli račun, ki mora biti plačan najkasneje do 20.12.2019. Organizator si pridružuje pravico do odpovedi v primeru premajhnega števila prijavljenih.
Spodaj, s klikom na sliko, se vam odpre prijavnica v PDF obliki, ki jo izpolnjeno pošljite na maja.bezjak@szm.si.

MARIBOR V GIBANJU

Pridruži se brezplačni vadbi po svojem okusu

Oglejte si seznam programa brezplačne vadbe